HET E-BOOK CUBACONGA

Niets van wat ons wordt verteld over Cuba is waar.

Cubanen leven niet van 20$ in de maand.

Er zijn geen twee valuta op Cuba 

Niemand drinkt Mojitos of rookt sigaren (bijna niemand)

Er is geen Salsa op elke straathoek (buiten de toeristische zones)

Aan het schrijven van dit boek gingen ruim 27 maanden research vooraf. We zijn geen reisboogje, we leven hier en leren nog elke keer bij. We updaten het boek dus drie keer per jaar. Het is dan ook niet alleen vermakelijk, het is nog feitelijk correct ook. CubaConga begint waar andere reisgidsen ophouden.

Zoals Hans schreef:’ Jouw boek is komisch, praktisch en staat vol dingen die iedereen zou moeten weten voor ze naar Cuba gaan. Heb er heel veel plezier van gehad, en het was nog nuttig ook!’

Er hebben heel veel mensen meegewerkt aan dit boek (sommigen waren zich hiervan totaal niet bewust) en al die mensen zijn wij bijzonder veel dank verschuldigd.

Cuba begint waar (onze) logica ophoudt. CubaConga begint waar alle andere reisgidsen ophouden. Het geeft je een kijkje achter de schermen van het Cubaanse leven.

Hoe beter je plan B hoe groter de kans dat plan A slaagt. (Cubaanse logica)

Het e-boek beslaat 225 goed gevulde A4-tjes (42000 woorden) en staat boordevol tips en adviezen die de kwaliteit van jou vakantie enorm zullen verhogen en de kosten zullen verlagen. Hier en daar strooien we er een anekdote doorheen…

Het kost 15,– en er zit nog een “niet goed geld terug” garantie op ook.

Koop NU!

Mocht je dat toch nog een te groot risico vinden, bestel (en lees) dan ‘De Cubaanse Dimensie’ voor 7 om kennis te maken.

Onze garantie is heel simpel: Vind je het niet leuk? Leer je er niets van? Geeft het je geen beter begrip van de bijzondere Cubaanse mentaliteit? Of welke reden dan ook? Mail ons en we sturen je een refund. We hebben genoeg tevreden klanten om ons druk te maken om die paar onbevredigden.

Over geld gesproken. Het Cubaanse systeem lijkt in niets op wat jij gewend bent. Snap het geld voor je vertrekt!

Je ontvangt het e-book direct in je mailbox, zowel in ePub als PDF formaat. We hebben geen papieren versie omdat we die niet vaak genoeg kunnen updaten. Cuba verandert op het moment snel en om het boekje actueel te houden bewerken we het drie keer per jaar!

Veel plezier op Cuba, het interessantste land ter wereld (voor mij dan).

Het boek bestaat duidelijk uit meer dan een compilatie van deze blog. We gaan overal één of twee niveaus dieper op in en hebben er een spel van gemaakt om je ego en beurs te beschermen.

Een eerste tip is helemaal gratis… op de bestelpagina besparen we je een paar uur bij aankomst.

‘CubaConga zou verplichte lectuur moeten zijn voor iedereen die naar Cuba gaat en meer uit zijn reis wil halen…’ (Karin)

66 gedachten over “HET E-BOOK CUBACONGA”

  1. Trump heeft Cuba op de terroristen lijst gezet en Biden heeft dat zo gelaten. Dat maakt dat veel Providers nogal paranoïde zijn als het ook maar iets met Cuba te maken heeft… Stuur dus een mailtje naar cubabookconga@gmail.com want als wij jou mailen vanuit hier, halen we de spambox niet eens!

  2. Hola Mariska,
   Trump heeft Cuba op de terroristen lijst gezet en Biden heeft dat zo gelaten. Dat maakt dat veel Providers nogal paranoïde zijn als het ook maar iets met Cuba te maken heeft… Stuur dus een mailtje naar cubabookconga@gmail.com want als wij jou mailen vanuit hier, halen we de spambox niet eens!

 1. In het hoofdstuk “geld” wordt verteld dat 100 eur gelijk staat aan 16000 cup, dit is onjuist. De actuele koers van 100 eur is 2600 cup. Het biertje van 250 cup kost dan toch wel degelijk rond de 9 euro..

  1. Dat laat zien hoe belangrijk het is dat we regelmatig updaten Dylan!
   De nieuwste versie is inmiddels al weer twee weken oud en er zijn alweer dingen achterhaald.
   De actuele koers (officiële) is vandaag 127 en de straatkoers is net iets minder dan 200…
   Dank voor het narekenen!

 2. Ik heb het boek in 2018 gekocht – en er veel plezier aan gehad. Ik wil binnenkort weer naar Cuba. Is er genoeg veranderd om nieuwe editie ook àn te schaffen

  1. Hola Jan,

   Natuurlijk is Cuba echt heel anders geworden in vier jaar. Dat mag je zelf beoordelen want ik heb je de september 22 versie opgestuurd (kijk eventueel in je spam). Als je tevreden bent met de update mag je hem altijd nog kopen :-)…
   Mocht je niets ontvangen hebben, mail ons dan ff, want ons antwoord wordt dan niet onderschept.

 3. Tim van Heukelom

  Tijn, wij waren juist heel blij met het boekje, veel nuttige tips en je begrijpt Cuba een stuk beter. Ook dank voor je hulp ter plekke in Havanna. Het ga je goed daar!

 4. Hoi,

  Graag wil ik een refund van mijn aankoop cubaconga 2022.
  Stuk of 10 bladzijden gelezen, erg veel fouten staan er in en, voor mij, weinig nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *