BESTEL en TIP(je)

Pas op! Na het lezen van deze pagina besef je dat je ons boek nodig hebt! CubaConga verlaagt je budget met 60-70% terwijl het je leven op Cuba rijker en leuker maakt! Ja echt, alles wordt minimaal drie keer goedkoper..

Als je denkt dat echt alle waardevolle informatie gratis moet zijn is deze pagina niet voor jou. 🙂

Versie 2024

Zeker is dat Cuba de dubbele valuta wilde afschaffen en dat er nu dus echt dubbele valuta zijn. Steeds meer verkoop in USD. Geld was al een ingewikkeld onderwerp maar het is nu een Gordiaanse knoop geworden. We besteden een heel hoofdstuk in het boek aan de mythes en de realiteit. Lees dat en je kosten gaan met 60 tot 70% omlaag!

We laten je zien dat de Cubaanse cultuur, gevormd door tropisch socialisme, echt een andere is dan de Westerse. Mensen denken en doen dingen op een manier die wij niet kunnen begrijpen. Weet jij waarom ‘kapster’ een van de meest begeerde beroepen is? Wij wel :-). Jij ook als je CubaConga leest.

Cuba is niet domweg 50 jaar terug in de tijd. Zoals ‘Back to the Future 1, 2 en 3, en alle andere tijdreisgerelateerde films en boeken duidelijk uitleggen zorgen veranderingen in het verleden voor een totaal ander heden. Iedereen die Cuba analyseert vanuit een ‘zo was het bij ons 50 jaar geleden’ perspectief, zit er dus totaal naast. Cuba heeft gewoon een alternatieve tijdlijn. Wij laten je zien hoe dit parallelle universum werkt.

Alle facetten van het Cubaanse leven komen aan bod. We hebben, naast onze eigen observaties, goed naar toeristen geluisterd die voor het eerst naar Cuba kwamen. Als je ons boek gelezen hebt zul je meewarig glimlachen als je hun verhalen aanhoort…

‘Ik vind dat CubaConga verplichte lectuur zou moeten zijn voor iedereen die naar Cuba gaat of er meer over wil weten.’

Als je het niet leest naaien de eerst vijf Cubanen die je ontmoet je een oor aan, waarna je het opgeeft en verder alle Cubanen negeert. Dat is zonde want de meerderheid van de Cubanen zijn leuke mensen!

De prijs van 15 euro is waarschijnlijk een kwartier na aankomst op Cuba terugverdiend. En zo niet, dan krijg je gewoon je geld terug.

Dat geldt ook als je het niet leuk vindt, er niets van opsteekt of welke andere reden dan ook. Ervaring leert dat mensen zelden hun geld terug vragen maar mocht je een refund willen dan is een simpel mailtje naar conga@zobenjealtijdopvakantie.com voldoende.

CubaConga wordt door de kenners onder andere aanbevolen door: Travelcreaterepeat en Edith heeft er verstand van, op het grootste Nederlandse CubaForum , Kim op reis is fan en we staan in de top 5 beste reisboeken bij Authentica Cuba  

Eigenlijk is iedereen die verstand heeft van Cuba enthousiast over ons boek 🙂

Dus:

checkmark  Wil jij (nog) meer uit je vakantie naar Cuba halen?

checkmark Wil je valkuilen herkennen of zelfs erop anticiperen? Zo leveren ze in plaats van ergernis, plezier op.

checkmark Wil je onnodige kosten vermijden? Je vakantie ipv peperduur, spotgoedkoop maken?

checkmark Wil je dieper doordringen in Cuba en er meer van begrijpen?

checkmark Ben je een avontuurlijke reiziger?

checkmark Wil je schateren van de voorpret?

Lees dan ons boek CubaConga, de ondergrondse reisgids voor de individuele reiziger die niet bang is buiten de gebaande paden te treden.

We maken er een spel van om ervoor te zorgen dat jij een optimale tijd doorbrengt op Cuba. Cuba kan je ego en je beurs flink beschadigen als je geen benul hebt. CubaConga geeft je dat benul en nog een paar leuke weetjes, tips en adviezen ook.

Mocht je al op Cuba geweest zijn dan raden we je aan dit boek enkel te lezen als je over een gezonde dosis zelfspot beschikt! Wat ben jij erin getrapt :-).

CubaConga is een eBook en ligt binnen drie minuten in je inbox. Je krijgt een Zip bestand met daarin een ePub en een PDF zodat je zelf bepaalt hoe en op welk device je het leest. Je kunt dit boek dus op elk device lezen of natuurlijk uitprinten. Dat laatste hebben we liever niet, denk aan de natuur.

Ik doe deze week een experiment: Ik geloof dat iedereen die naar Cuba gaat mijn boek zou moeten lezen. Het bespaart je een hoop geld, geeft je een stapel nuttige en leuke inzichten en laat je Cuba op een dieper niveau zien en beleven dan welke andere gids dan ook. Toch zijn er mensen die, hoewel ze zich dat ongetwijfeld realiseren, niet op de bestelknop drukken. Ben jij zo iemand? Wil je het wel hebben maar heb jij besloten het niet te kopen? Mail me dan en vertel me waarom want als je met een goede reden komt, dan stuur ik het gratis… cubabookconga@gmail.com.

Natuurlijk blijft de ‘niet goed, geld terug’ garantie gewoon gelden. Alleen als je het voor niets krijgt… krijg je dat ook terug!

Si! Ik vind het belangrijk dat je het leest voor je naar Cuba gaat want een beetje voorbereiding maakt Cuba zoveel leuker voor je! Laat me je helpen want ik weet echt heel veel meer over Cuba dan jij en Cuba is echt anders dan je denkt:-). We zijn geen reisblogje! Reisbloggers zijn mensen die naar een land gaan, alle beginnersfouten maken en dan aan anderen uitleggen hoe ze die beginnersfouten ook kunnen maken. Wij wonen hier al 18 jaar en kennen Cuba voorzover dat mogelijk is!

Spam

Trump was allerlei duimschroeven aan het aandraaien bij Cuba en Biden heeft nog geen enkele aanstalten gemaakt die weer te versoepelen… Dat zorgt er onder andere voor dat steeds meer spamfilters steeds strakker staan afgesteld zodra iets maar naar Cuba ruikt. Mocht je het niet binnen een half uur in je inbox hebben liggen, stuur dan een mailtje naar conga@zobenjealtijdopvakantie.com zodat we met het antwoord in ieder geval geen last van die spamfilters hebben.

Het komt altijd in orde. Dat is ook het devies op Cuba:’Uiteindelijk komt het altijd goed.’

Nog steeds twijfels? Google dan ff CubaConga reviews

En als je dan nog twijfelt… moet je het zelf weten 🙂

We wensen je heel veel plezier op Cuba en met CubaConga!

2024 Editie

niet goed geld terug garantie

BESTEL NU!   voor 15 euro

Je kunt via PayPal, Ideal of een Credit Card betalen.

83 gedachten over “BESTEL en TIP(je)”

 1. Beste
  Graag zou ik je ebook cubacongo20 bestellen
  Het lukt echter niet om een bestelling te plaatsen, noch om te betalen via creditcard
  Kan het zijn dat de link door een of andere reden blokkeert ?
  Wij vertrekken in april naar Cuba, graag een vlugge reactie zodat ik je informatie nog kan doornemen voor vertrek
  Met dank en vriendelijke groeten

  1. er zat een bitje scheef zegt mn technische collega… kun je het nu nog eens proberen Jo?

 2. Op 30 april € 13,95 betaald voor CubaConga en de Cubaanse dimensie, maar alleen CubaConga mogen ontvangen. graag de Cubaanse dimensie ook nog sturen s.v.p.
  CubaConga reeds uitgelezen en reis in november naar Cuba, ga zeker mijn voordeel doen met de info over CubaConga.
  Groet, Peter

  1. Hola Peter,
   Soms gaat er wat mis en gelukkig kunnen we daar Trump met zijn rare fratsen de schuld van geven. Soms blijkt het ook goed te gaan :-). Stuur ff een mail naar conga@zobenjealtijdopvakantie.com dan sturen we je in het antwoord de download link van de Cubaanse Dimensie want als we hem je zo toemailen gaat hij vast een of ander Trumpspamfilter in.

 3. Natascha Boel

  Goeiemorgen, Ik heb 2 dagen geleden het e-book besteld en betaald, maar nog niet ontvangen. Zou je het me willen mailen? Dank en groet, Natascha

  1. Hola Natascha,
   Zie mijn antwoorden hieronder. Je boek is waarschijnlijk ergens op internet tegengehouden omdat iedereen bang is voor de sancties van Trump.
   Stuur ons een mailtje naar conga@zobenjealtijdopvakantie.com dan komt ons antwoord (met het boek) door alle spamfilters heen!

 4. Hallo,

  Ik heb op 18 juni het e-book Conga en Co via iDeal besteld en betaald,
  Maar niets ontvangen.
  Wil je me dit boek nog sturen.

  1. Annemieke Brans

   Hallo ik heb het ook gekocht op 7 juli. Ik heb de download ontvangen maar ik kan hem niet lezen

  2. Zie het antwoord aan Jan Annemieke,
   Trump en consorten maken het lastig op het moment… gelukkig hebben wij een plan B 🙂 (Wat je op Cuba altijd moet hebben!) Stuur even een mailtje naar conga@zobenjealtijdopvakantie.com dan omzeilt het antwoord de US blockade en komt het goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *